Stichting ‘Christelijk Jeugd- en Bijbelwerk’
PDF Afdrukken
Inhoudsopgave
Stichting ‘Christelijk Jeugd- en Bijbelwerk’
Bestuur
Doelstellingen
Alle pagina's

ChristelijkJeugdBijbelWerk_2016 Over stichting ‘Christelijk Jeugd- en Bijbelwerk’


Stichting ‘Christelijk Jeugd- en Bijbelwerk’ is een erkende stichting die tot doel heeft Christelijk werk onder en door jonge Christenen te faciliteren. Ze is statutair gevestigd te Rijssen (Overijssel). Per 20 december 2016 is de stichting door de Belastingdienst aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling, en heeft dus de ANBI-status (zoals blijkt uit de beschikking d.d. 26 april 2017). Zoek op de website Belastingdienst met zoekopdracht: stichting Christelijk Jeugd- en Bijbelwerk. Derhalve zijn giften conform haar doelstelling aftrekbaar bij uw belastingaangifte.

Dit werk is na een voorbereidende fase in 2009 gestart, maar in 2016 ondergebracht in een eigen stichting die voor dit doel is opgericht. De stichting is per 20 december 2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67521207. RSIN: 857047292.

Het administratie-adres voor haar jeugdactiviteiten is:

Polstraat 52, 7121 DL Aalten.

Rekeningnummer voor giften:

IBAN: NL44 RABO 01515824 24.

BIC: RABONL2U

Wij steunen mede dankzij uw giften Christelijk werk onder tieners en jonggelovigen in ons eigen taalgebied: allereerst in ons eigen land door jeugdkampen, Bijbelstudieseminars en Bijbelconferenties, en vervolgens ook in het hele taalgebied, inclusief de Antillen; dit met name door reizen naar Curaçao. Ook dragen we mede verantwoording voor het blad ‘Volg Mij!’ – tijdschrift voor jonggelovigen, waar een landelijke redactie aan werkt (uitgave: © stg. Uit het Woord der Waarheid). Vanuit dezelfde doelstellingen ondersteunen we Christelijk jeugd- en Bijbelwerk wereldwijd.

Voor vragen over steun aan goede doelen: richt uw email a.u.b. aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .
Voor legaten en testamentaire schenkingen voor christelijk jeugdwerk en bijbelverspreiding: neem gerust contact met ons op.